Stockholms mest rekommenderade mäklare

Om Diplomat Fastighetsmäkleri

Diplomat Fastighetsmäkleri är en fristående mäklarfirma med ambitionen om att vara den mest personliga, nytänkande och serviceinriktade mäklarbyrån.

Diplomat har sina rötter i Diplomatstaden och förklarar därför namnet. Erika började här efter sin examen för att sedan ta över firman 2006. Några år senare inleddes samarbetet tillsammans med Lisa och sedan 2013 driver vi firman tillsammans med samma mål. Att vara den bästa mäklarfirman där kunden alltid är i fokus.

"För oss är det viktigt att både köpare och säljare känner sig mer än nöjda efter varje avslutad affär. Så pass att de väljer att rekommendera oss vidare till familj, vänner och kollegor."

I snart 17 år har vi förmedlat mängder av bostäder i Stockholms innerstad och närområden. Efter flera år i branschen har vi lärt oss mycket och funnit svaren på många frågor. När är det bäst att sälja? Vilka är målgruppen? Hur kan vi öka värdet på bostaden?

Idag har vi valt att fokusera på det område vi är allra bäst på, Västra Kungsholmen och Hornsbergs strand. Här är vi ledande och kan alla gator och föreningar utantill. Vi älskar vårat närområde och delar gärna med oss av tips på bästa café, butiker, förskolor och var du ska handla din lunch eller middag. Ni hittar vårat fina kontor mitt i området på Lindhagensgatan 102.

Vår tjänst gäller i hela Stockholm och vi förmedlar därför bostäder över hela länet. Vi tar alltid fram en individuell lösning för varje enskild affär, och tack vare värdefullt VIP-register är en snabb försäljning inte ovanlig.

Vi är ett starkt team bestående av fyra fastighetsmäklare och en VD-assistent/Kontorsansvarig. Med hjälp av vårt väletablerade nätverk med Stockholms bästa fotografer och duktigaste stylister skapar vi ditt drömläge.

Kontakta oss.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack! Vi hör av oss inom kort!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.

Våra sammarbetspartners.

Värdera din bostad kungsholmen

Fru Bohlin

Vi har ett spännande samarbete med inredningsarkitekterna och projektledarna på Fru Bohlin. Fru Bohlin levererar en helhetslösning vid renovering och erbjuder våra kunder fina rabatter.

Björklund & Wingqvist

Vi på Diplomat älskar det personliga hemmet och har därför teamat upp med stockholms bästa tapet- och färgbutik. Björklund & Wingqvist välkomnar våra kunder till området med generösa rabatter för att göra den nya bostaden till det nya hemma.

Simplerphoto

Vi använder Stockholms bästa fotograf.

Handelsbanken Hornsberg

Vi har ett nära samarbete med vårt lokala bankkontor. Hos Handelsbanken Hornsberg finns allt du behöver för att finansiera bostaden. De hjälper dig att få en helhetsbild över din ekonomi och vad du har råd med. Gör din ansökan om bolån här

Värdera din bostad kungsholmen

Perfect shot

Perfect shot producerar snygga bostadsfilmer och stilrena planskisser till våra annonser.

EWI styling

Med hjälp av EWI styling visar vi potentiella köpare drömmen om den perfekta bostaden. Varje uppdrag är unikt, allt planeras och väljs ut i detalj för att varje bostad ska nå sin fulla potential.

Vargas måleri

Två duktiga unga drivna målare som tillsammans med er förverkligar era renoveringsdrömmar.

Flyttfirman Blå Expressen

Blå Expressen är en seriös och etablerad flyttfirma, belägen på Östervägen 6 i Solna, med verksamhet i hela Stockholm. De erbjuder flytt- och städtjänster med fokus på kvalitet och personlig service.

Följ oss på Instagram