Stockholms mest rekommenderade mäklare

Om Diplomat Fastighetsmäkleri

Vår bakgrund och hur vi genom passion, personlig kontakt och erfarenhet kom att bli en av Stockholms mest rekommenderade mäklare. Diplomat Fastighetsmäkleri drivs idag av Erika Mutchler och Lisa Kalin med ambitionen att vara den mest personliga, nytänkande och serviceinriktade mäklarbyrån.

Allt började 2006 då Erika förvärvade firman, efter några års gott samarbete ihop, klev Lisa in som delägare 2013. Tillsammans bildar vi en stark duo med gemensamma intressen och mål.

Vår mission är att vara den bästa mäklarfirman där kunden alltid är i fokus. För att uppnå det så krävs rätt typ av kunskap, ett duktigt team och bra verktyg. För oss är det viktigt att både köpare och säljare känner sig mer än nöjda efter varje avslutad affär. Så pass att de väljer att rekommendera oss vidare till familj, vänner och kollegor.

"Vi anser att en kombination av duktiga mäklare och ett gediget kontaktnät är den viktigaste förutsättningen för att skapa en bra helhetslösning."

Efter flera år i branschen har vi lärt oss mycket och funnit svaren på många frågor. När är det bäst att sälja? Vilka är målgruppen? Hur kan vi öka värdet på bostaden? Vi har sålt lägenheter och hus över Stockholm med omnejd, både i svåra och i goda tider.

Vi erbjuder vår tjänst i hela Stor-Stockholm och förmedlar därför bostäder över hela länet. Vi tar alltid fram en individuell lösning för varje enskild affär, det gör att en snabb försäljning inte är ovanligt.

Idag är vi ett starkt team bestående av fyra fastighetsmäklare och en säljkoordinator. Med hjälp av vårt väletablerade nätverk beståendes av Stockholms bästa fotografer och duktigaste stylister skapar vi ditt drömläge.

Tack vare nöjda kunder och gott rykte har efterfrågan på vår mäklartjänst stadigt ökat. Idag kan vi med stolthet säga att Diplomat är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt Reco.se och Booli.se.

Våra sammarbetspartners.

Värdera din bostad kungsholmen

Ica Maxi

Vi har ett spännande samarbete med Kungsholmens bästa matbutik.

Björklund & Wingqvist

Vi på diplomat älskar det personliga hemmet och har därför teamat upp med stockholms bästa tapet- och färgbutik. Björklund & Wingqvist välkomnar våra kunder till området med generösa rabatter för att göra den nya bostaden till det nya hemma.

Hillehem styling
Vi samarbetar tätt med duktiga stylister på Hillehem styling.

Kontakta oss.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack! Vi hör av oss inom kort!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.
@diplomatmakleri