Sälj med oss - Så går det till.

Vi anser att den främsta mäklaren är den som gör de bästa affärerna. Att kunna bemöta köparen och på ett smidigt sätt leda till ett avslut är A och O. Tillsammans går vi igenom vad som behövs för att maximera din försäljning.

Att sälja sin bostad - Så ser processen ut

När aktiviteterna i försäljningsprocessen börjar är vårat mål att inom 1-3 veckor ha ett säljkontrakt färdigt med rätt köpare. Vid undertecknandet av kontraktet betalar köparen en handpenning på 10% inom en vecka. Om köpet är villkorat, tex godkänd medlemsansökan, sätts pengarna in på vårt klientmedelskonto till dess att villkoren uppfylls. Därefter betalas handpenningen ut till Er. Resten av köpeskillingen betalas av köparen på tillträdesdagen.

Sälj senare – Så förbereder vi allt

Planerar du att sälja längre fram, förbereder vi din försäljning kostnadsfritt. Vi fotar din bostad, tar fram ritning och fakta. När du sedan vill sälja, ligger vi steget före och spar tid. Eftersom vi har ett brett VIP-register så kommer vi, om så önskas,  marknadsföra din bostad under hand och en köpare kanske redan står och väntar. Annonsera som Kommande på vår hemsida, Hemnet samt i skyltfönster är något vi även rekommenderar. Vi tittar på önskemål och behov från dig som säljare.

Dags att flytta?

Vi tar alltid fram en individuell lösning för varje enskild affär. Kontakta oss för att boka ett möte.

Kontakta oss
an arrow icon that points to the right

Tillval för att förhöja.

Genom goda samarbeten erbjuder vi mer för att uppnå bästa möjliga resultat. Ett tillval, ett omtänk eller en detalj kan ibland vara avgörande. Vi utgår ifrån dina behov och önskemål.

Liten homestaging

Plockar vid behov bort det som behövs för att komplettera/uppdatera med enklare inredningsdetaljer så som textil, belysning, blommor, accessoarer samt mindre arrangemang.

Stor homestaging

Utför vid behov en ommöblering. Stylar, plockar bort och uppdaterar hemmet med mattor, textil, belysning, accessoarer och blommor. Skapar vackra inredningsarrangemang och kompletterar med enstaka möbler.

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.

Tack! Vi hör av oss inom kort!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.